Mail to WebMaster

 

hungarian  english  italiano

Kezdőlap

Állattenyésztés

Növénytermesztés

Szolgáltatás

Kepek

Céginformáció

Kapcsolat

  Site Meter

KezdőlapÁllattenyésztésNövénytermesztésSzolgáltatásKereskedelem

 

borjúnevelő

Az „AGRO-COW” Kft. 1991. szeptember elsején alakult, magántulajdonban lévő vállalkozás. A Társaság a bihari tájegység központjában, Berettyóújfalu körzetében 2000 ha területen gazdálkodik. Mezőgazdasági alaptevékenységet folytat, kiegészítő tevékenysége nincs.

 

Meghatározó ágazat a szarvasmarha tenyésztés, tejtermelés. A szántóföldi növénytermesztés a szarvasmarha tenyésztés takarmány ellátását biztosítja. Elsősorban kukorica, silókukorica, lucerna, őszi búza, napraforgó, silócirok és őszi káposztarepce, új irányként néhány éve ipari  kertészttel is foglalkozik azon belül: csemegekukorica, zöldbab, zöldborsó termesztéssel foglalkozunk. Zöldtrágya vetőmag előállításunk is jelentős szerepet kap. A növénytermesztés és az állattenyésztés műszaki kiszolgálását és a betakarítást is saját erő – és munkagépek, kombájnok végzik, bérmunka  igénybevétele nem jellemző.

Pozsár tanya

 
Claas Jaguár Silózás közben

A Társaság fejlesztési célkitűzéseiben a tehenészeti telep rekonstrukciója, a telepek műszaki színvonalának további emelése jelenlegi gépparkjának fejlesztése és a szántóföldi  növénytermesztés eszközállományának korszerűsítése szerepel, melynek megvalósítása révén kiváló minőségű árut versenyképesen kívánunk előállítani.

 

 

<<vissza<<

 
 

Pozsár látkép

 
 

oldaltérkép

Design: ColdF st. 2006-2008.

Minden jog fenntartva!

 

CÍM: 4100 Berettyóújfalu Balogh tanya 0305/17 hrsz. TEL: +36 54 402-090; +36 54 500-173; FAX: +36 54 500-173 E-MAIL: agrocow@agrocow.hu