Mail to WebMaster

 

hungarian  english  italiano

Kezdőlap

Állattenyésztés

Növénytermesztés

Szolgáltatás

Kepek

Céginformáció

Kapcsolat

  Site Meter

KezdőlapÁllattenyésztésNövénytermesztésSzolgáltatásKereskedelem

 

kukorica

A Kft. a bihari térségben, Berettyóújfalu körzetében 2000 ha mezőgazdasági területen gazdálkodik. Elsősorban kukoricát, csemege kukoricát, silókukoricát, lucernát, napraforgót, őszi búzát, silócirkot, repcét termelünk. A növénytermesztés ágazat gépparkjának megújítása folyamatosan zajlik, korszerűbb energiatakarékosabb gépekre. Az új, korszerű gépek alkalmazásával a költséghatékonyság mellett javulna a talajmunkák minősége is, mely az előállított termény minőségi paramétereit is javítaná.

 

A  termelés  irányításban  egyre  inkább előtérbe kerülnek a korszerű fejlett számítógépes technológiák alkalmazása. Így lehetővé válik a növénytermesztés teljeskörű elemzése, irányítása. Magasfokon, kellő szakértelemmel végzett növénytermesztéstől nem marad el a várt eredmény. Termésátlagunk minden évben a magyar átlag felett van, köszönhetően az intenzív növénytermesztési rendszernek, a megfelelő tápanyagutánpótlásnak, valamint az innovatív vezetésnek.

JD8300 Tárcsáz Toldon

 

 

 

JD2264 arat

A társaság 15.000 t terménytároló kapacitással rendelkezik, valamint 750 hektáron biztosított az öntözés. Célkitűzések között szerepel alternatív növénytermesztési rendszerek bevezetése és alternatív növények termesztése, kereskedelem további fejlesztése.

 

<<vissza<<

 
 

Pozsár látkép

 
 

oldaltérkép

Design: ColdF st. 2006-2008.

Minden jog fenntartva!

 

CÍM: 4100 Berettyóújfalu Balogh tanya 0305/17 hrsz. TEL: +36 54 402-090; +36 54 500-173; FAX: +36 54 500-173 E-MAIL: agrocow@agrocow.hu